Eyl

OKULUMUZ MESLEK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ. HASTA VE YAŞLI ŞEFİMİZ ÖZDEN AVCI'YA VE ÇOCUK GELİŞİMİ ŞEFİMİZ HASİBE KAHRAMAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Tem

OKULUMUZUN DIŞ BOYASI MİİLİ EĞİTİM TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. OKULUMUZUN İÇ BOYASI İSE KENDİ İMKANLARIMIZLA TÜM PERSONELİN KATKISI İLE YAPILMAKTADIR.

KARNE TÖRENİ YAPILDI.

Haz

Öğrencilerimiz Yakakent İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Emniyet kemerinin önemi konulu simülasyona katılarak trafik kazalarında Emniyet kemerinin hayat kurtarıcı özelliğini yaşayarak anladılar.

Haz

OKULUMUZ 2023 YILI MEZULARI İÇİN OKULUMUZBAHÇESİNDE 09.06.2023 TARİHİNDE TÖREN DÜZENLENDİ. 12/A (AL), 12/B (AL) VE 12/A (ÇGE) SINIFLARINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARDA VE TÜM YAŞANTILARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ. TÖRENİN HAZIRLANMASINDA ÖZELLİKLE COĞRAFYA ÖĞRETMENİMİZ KADİR BÜLBÜL İLE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ MİNE KÜLEÇ KURNAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ. TAKDİRE ŞAYAN BİR SUNUCULUK YAPAN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ GÜLŞAH TOPSAKAL'A AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Haz

KARDEŞ OKULUMUZ ÖZEL SAMSUN SINAV KOLEJİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ'Nİ OKUL YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE ZİYARET ETTİK. 07 HAZİRAN 2023

May

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasi kapsaminda ,  farkındalık kazandırmak amacıyla okulumuzda bir parkur hazırlanmış, Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gözü bağlanarak bu parkurda yürümeleri istenmiştir. Etkinlik sonunda duygularını şu şekilde ifade etmişlerdir.

"Çok zor bir deneyimdi"

"Düşmekten çok korktum."

"Öncelikle simsiyah  bir dünya çok zor.Parkurda yürürken çok korktum.Bir yere  takılıp düşme endişesi yaşadım ama ben istediğim anda gözlerimi açabilirdim oysa gerçekten engelli bireylerin böyle bir şansı yok."

"Sadece beş metrelik bir parkurda bile çok zorlandım. Görme engelli bireylerin ne kadar zorluklar yaşadığını çok iyi anladım."

Hasta ve Yaşlı Hizmetleri  Öğrencileri ve öğretmenleri  Özden Avcı  Dünya Engelliler Haftası   kapsamında  Fitnat Şener ve kızı Sabiha Şeneri ziyaret etmişlerdir. Büyüklerimizle yaptığımız bu etkinlikte  geçen saatler oldukça  keyifli  olmuştur.

May

Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı 9. ve 11. sınıf öğrencilerimizle Atakum Huzurevi,Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik.Büyüklerimizle güzel verimli sohbet gerçekleştirdik. Kurumsal bir huzurevinin işleyişini öğrendik.

May

GELENEKSEL ETKİNLİKLERİMİZDEN OLAN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ OKULUMUZDA 5 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ YAPILDI.

May

Okulumuz mesem bölümü güzellik ve saç bakımı alanı öğrencileri toplum hizmeti çalışmaları kapsamında Bafra 75.yıl huzurevinde yaşlılarımızı ziyaret edip onlara küçük hediyeler ve çiçekler sundu.Değerli yaşlılarımıza saç traşı, bakımı, masaj ve el bakımı hizmetlerinde bulundular

OKULUMUZ 9. VE 10. SINIF ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Ock

Proje ekibimiz çalışmaları hızla devam ediyor

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZİN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İLE YAPTIĞI ETKİNLİKLER

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Matematik Seferberliği" kapsamında Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile  projelendirdiği "Matematik Çalıştayı" sınıflarımızda öğrencilerimizle üniversite hocalarımızın birebir etkileşimleriyle gerçekleştirilmiştir.

19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLE MATEMATİK ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİK. BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZDE AÇILIŞA İŞTİRAK ETTİLER.

Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENÇ KIZLAR GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONUCU İLDE GRUP BİRİNCİSİ OLMUŞ VE YARI FİNALE ÇIKMIŞTIR. ÖĞRETMENLERİMİZ YASEMİN GÜL VE ABDULHAMİT ALTUNIŞIK'I TEBRİK EDİYORUZ. DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ