Mrt

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ NEDENİYLE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ SİBEL EKMEKCİ'YE KİTAP HEDİYE EDİLDİ. NİCE SAĞLIKLI YILLARA

Mrt

18 -24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında, okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı öğrencileriyle birlikte Kozköy Mahallesinde oturan büyüklerimiz ziyaret edilmiştir.

SAHİL GÜVENLİK TARAFINDAN GELECEĞİN DENİZCİLERİ TANITIMI YAPILDI

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıl Kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası etkinlikleri kapsamında, Okulumuz Proje Geliştirme Ekibi tarafından hazırlanan program konferans salonunda icra edilmiştir.

Mrt

BU GÜN FELSEFE ÖĞRETMENİMİZ SİBEL SARI VE BEDN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ YASEMİN GÜL'E DOĞUM GÜNÜ NEDENİYLE KİTAP HEDİYESİ VERİLDİ

Mrt

Erasmus+ Bir Dijital Dönüşüm Senaryosu ve Web 2.0 başlıklı projemiz kapsamında, 26 Şubat 1 Mart 2024 tarihleri arasında Viyana'da  Öğrenci Hareketliliği gerçekleşmiştir. Öğrencilerimiz 5 Gün boyunca HTL lisesinde iş başı eğitim almıştır. Katılım Sertifikaları kendilerine takdim edilmiştir.

ÖĞRETMENLERİMİZE DOĞUM GÜNLERİNDE KİTAP HEDİYE ETME UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sema YOLDAŞ, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Hasibe KAHRAMAN ile proje kapsamında seçilen 3 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencisi Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “2023 Mesleki Eğitim Akreditasyonu” projesi bilgilendirme toplantısına katıldı. Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanından 1 öğretmen işbaşı izleme, 3 öğrenci ise kısa dönem hareketliliğe katılmaya hak kazanmıştı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET Petrolcülük A.Ş. ortaklığında yürütülen ve 'Sağlıklı bir gelecek için' temasıyla yola çıkan "İşimiz Temiz Projesi"nin 81 il "Türkiye Geneli Yaygınlaştırma Toplantısı" ve  2022-23 Proje Dönemi Yarışması Ödül Töreni Antalya'da gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı İşimiz Temiz Projesi 81 il temsilcileri ile birlikte, 81 il Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin ve ödül alan eğiticilerin de  katılım sağladığı toplantının açılış konuşmalarını; OPET Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ayşenur AYDIN, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten ÖZTÜRK,  Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih KAYGUSUZ, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Cengiz METE ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rifat HİSARCIKLIOĞLU gerçekleştirdiler.

Şbt

Samsun İl Müftülüğü Baş Vazisesi Saliha Kurt okulumuzda tüm öğrencilerimize Kudüs Bilinci adlı seminer programı düzenledi. Katılımcılara teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz kütüphanesinde İdarecilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla Risk Değerlendirme Eğitimi Semineri alınmıştır.

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 11. sınıf öğrencileri Samsun Devlet Opera ve Balesinin düzenlediği “Operayı Geziyorum” etkinliğine katıldı.  Opera binasını gezen öğrenciler dekor, kostüm, ayakkabı ve perukların yapılışını atölyelerde uygulamalı olarak gördü. Etkinlik sayesinde öğrenciler kostüm ve sahne makyajı dersinde öğrendikleri bilgileri somut olarak deneyimleme, opera ve senfonik konserin provasını izleme, orkestra şefi Can OKAN ile söyleşi yapma imkanı buldular.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında Tecrübe Paylaşımı etkinliği yapıldı.Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ve üniversite öğrencileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.Öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak bizi mutlu eden katılımcılara teşekkür ederiz.