Nis

12 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KERMES DÜZENLEDİ. KERMESE KATKI VEREN TÜM VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Nis

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik “Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” semineri verdiler. Görevlilere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 12/ÇGE sınıfı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında istihdam imkanlarını görmek üzere Samsun’a gitti. Bu kapsamda Samsun’da Çocuk Olmak Oyun Atölyesi ve Öykü Adası Anaokulu ziyaret edildi. Ziyaretlerde kurumların işleyişi gözlendi, iş imkanları hakkında bilgi alındı. Öğrencilerimiz aynı zamanda Öykü Adası anaokulu öğrencilerine animasyon gösterisi yaptı.

Nis

takum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne  ziyarette bulunduk. Büyüklerimizle sohbet ettik ve  bocce turnuvası yaparak keyifli anlar yaşadık.

Nis

Yakakent Spor Kulübü Sporcusu Yakakent ÇPAL Öğrencisi Medine CİVELEK Tekirdağ'da yapılan Okulsporları Gençler B Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.si olmuştur. Antrenörleri Abdulhamit ALTUNIŞIK, Bayram Harun BAŞARAN’ı ve Sporcumuzu tebrik eder başarılar dileriz.

Nis

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesinin yürüttüğü AB Erasmus+ Bir Dijital Dönüşüm Senaryosu projesi  kapsamında Viyana'da okul eğitimi gerceklestiren 5 ögrencimiz TEMA üyesi olmuş, kartları kendilerine takdim edilmiştir. Proje dahilinde yürütülecek Yeşil Erasmus ve Sürdürülebilirlik alt faaliyetleri TEMA işbirliğiyle devam edecektir.

Proje koordinatörü ve ayni zamanda Okul Müdürü Tahsin CEYLAN ve okulun Psikolojik Danışmanı Rehber Mine Öztürk de TEMA ailesine katılmıştır.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezi okulumuzda Akılcı İlaç Kullanım semineri verdi.Katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Yakakent ilçe tarım müdürlüğü tarafından su verimliliği konusunda öprencilermize seminer verildi

Mrt

Yakakent İlçe Vaizi Mustafa Oğuz okulumuz öğrencilerine yönelik “Ahiret Bilinci Bağımlılıktan Korur”  konulu seminer verdi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Anma  Programında emeği geçen İlker Tüzen, Gülşah Topsakal,Esra Taş, Dilara Telci Başar, Selver Burcu Duran,Özge Özen, Şule Kaygısız Yılmaz, Selahattin Özkan, Deniz Payaz, Sema Yoldaş,Sibel Şahin ve öğrencilerimize bu güzel program için çok teşekkür ederim.

Mrt

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ NEDENİYLE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ SİBEL EKMEKCİ'YE KİTAP HEDİYE EDİLDİ. NİCE SAĞLIKLI YILLARA

Mrt

18 -24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında, okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı öğrencileriyle birlikte Kozköy Mahallesinde oturan büyüklerimiz ziyaret edilmiştir.

SAHİL GÜVENLİK TARAFINDAN GELECEĞİN DENİZCİLERİ TANITIMI YAPILDI

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıl Kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası etkinlikleri kapsamında, Okulumuz Proje Geliştirme Ekibi tarafından hazırlanan program konferans salonunda icra edilmiştir.